top of page

Voor een gezellig dagje uit of een vakantie vol fietsplezier zijn wij het aangewezen adres om uw fietsen te huren.
U wilt gaan fietsen vanaf uw camping, vakantiehuis of hotel wij zorgen ervoor.
Ons zeer uitgebreide assortiment bestaat uit E-bikes, mountainbikes en tour fietsen.
Verder voorzien wij bedrijfsfeesten, teambuildingsuitjes, bruiloften of een heerlijk weekendje weg met uw vereniging of familie graag van fietsen.

Verhuur tarieven 2023

Type Fiets :

Tour Fiets

MTB Fiets

E-Bike

MTB Helm

Per Dag 

€ 12.50

€ 17.50

€ 22.50 

€ 02.00

Per Week

€ 62.50

€ 87.50

€ 112.50

€ 10.00

MTB ROUTE :
In de omgeving van Heerde vind je deze mountainbikeroute met een lengte van 15 kilometer. De route start bij de parkeerplaats bij het Heerderstrand.


Na 2 kilometer stuit je op de verkortingsroute die is aangegeven met dezelfde pijl als de route. Let dus op dat je hier links aanhoudt om de grote ronde te rijden. Het gebied waardoor je rijdt is licht glooiend met loof- en naaldbossen.
Ook komt de route over de Renderklippen een uniek heideveld en kent enkele lichte hoogteverschillen.

 
Na landgoed De Dellen bereik je het andere eind van de verkortingsroute. De heide langs Ossenberg is het laatste stukje vals plat. Je komt weer uit bij het Heerderstrand. De route is voor 95% onverhard en kent enkele lichte hoogteverschillen. Er is een verbindingsroute met de mountainbike route van Hattem welke op enkele honderden meters afstand van de route Heerde ligt.

De mooiste attracties rond Heerde

Er zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken rond Heerde. Als fietsen je ding is, Heerde is een regio waar 20 verborgen pareltjes op je staan te wachten. Bekijk de beste plekken hier om te bezoeken in de regio en plan je volgende avontuur vandaag nog. 

Reserveren via tel 0578-691609 of email  info@rijwielzaakvandeput.nl

bottom of page