top of page

Pasfoto Service

Jij kijkt in de camera, wij doen de rest.

Onze fotostudio regelt alles voor je.

Je hoeft in onze studio’s niet zelf jouw eigen foto te maken. Vanwege de eisen waar een pasfoto tegenwoordig aan moet voldoen is dat ook niet zo gemakkelijk.

Stap bij onze pasfotostudio binnen en wij regelen alles voor je. Ook mensen in een rolstoel kunnen bij ons terecht. Je hoeft zelf niets te doen, de foto wordt van en voor je gemaakt. Als je een pasfoto voor een officieel document, een rijbewijs of paspoort nodig hebt, legt de fotograaf uit hoe jouw houding moet zijn. Je mag bijvoorbeeld niet lachend op de foto. Kom je voor leuke pasfoto’s dan mag je natuurlijk wel lachend in de camera kijken.

Na de korte instructie maakt de fotograaf de foto en kun je deze op het scherm bekijken en controleren. De fotograaf print de pasfoto’s en ze zijn klaar.

Een afspraak maken is niet nodig !

De openingstijden van de pasfotostudio zijn gelijk aan die van de rijwielzaak.

Digitaal aanvragen rijbewijs.

Verloopt je rijbewijs binnenkort of wil je je rijbewijs uitbreiden met een categorie?

Wij zijn een erkende RDW pasfotograaf waarbij je een pasfoto kan laten maken en gelijk de digitale aanvraag procedure kan laten beginnen voor het verlengen van je rijbewijs. Meer informatie hierover staat op de website van de RDW

Een gegarandeerd goedgekeurde pasfoto

Wij controleren elke pasfoto op de eisen

Een pasfoto voor een officieel document moet voldoen aan verschillende eisen. De software die wij in onze studio’s gebruiken, controleert elke pasfoto op deze eisen. Zodra er iets niet klopt, meldt ons systeem dit direct. De fotograaf past het aan en jij hebt binnen enkele minuten een gegarandeerd goedgekeurde pasfoto in handen.

 

Sinds 26 augustus 2006 zijn de Nederlandse reisdocumenten, het paspoort en de Nederlandse identiteitskaart, voorzien van een chip waarin een gezichtsopname is opgeslagen. De gezichtsopname wordt verkregen door het digitaliseren van een foto die voldoet aan de eisen die zijn opgenomen in de Fotomatrix Model 2007. Alleen als de foto aan alle in de fotomatrix gestelde eisen voldoet, wordt deze geaccepteerd bij de aanvraag van een reisdocument.

bottom of page