top of page

Ons kloppend hart, de Werkplaats

reparatie-en-service-e1488963515721-1024x824.png
14SSC.jpg

Goed onderhoud kan de levensduur van de fiets en zijn onderdelen aanzienlijk verlengen. Onze werkplaats is volledig uitgerust om het onderhoud van de fiets perfect te kunnen uitvoeren en elk probleem te kunnen verhelpen. Voor onderhoud en reparaties is uw fiets bij ons dus in perfecte handen. 


In onze open werkplaats verrichten wij alle mogelijke reparaties aan uw E-bike, stads of tourfiets, mountainbike of racefiets. 


Daarbij maakt het niet uit of de fiets bij ons gekocht is of niet.

 
Wij zijn Shimano Service Center. Onze Shimano-getrainde fietsentechnici maken gebruik van de nieuwste Shimano-technologie en originele onderdelen om problemen op te lossen en regulier onderhoud uit te voeren.


Ook voor het onderhoud van bijna alle E-bikes kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de laatste computerprogramma’s om uw e-bike uit te lezen en updates uit te voeren.
 


E-bike onderhoudsbeurten :


E-bikes zijn technisch geavanceerde producten, daarom is onderhoud aan uw e-bike erg belangrijk. Als er iets stuk gaat aan één van de technische onderdelen van uw e-bike is reparatie vaak kostbaar. Door deze onderdelen regelmatig te laten controleren voorkomt u ongewenste verrassingen. Daarbij is onderhoud aan uw e-bike een voorwaarde voor de garantie.


Naast de technische componenten is uw e-bike natuurlijk ook gewoon een fiets. Door welbekende slijtageonderdelen als de ketting, remmen en de banden regelmatig te controleren en op tijd te vervangen, verlengt u de levensduur van uw e-bike aanzienlijk en rijdt u bovendien veiliger.


Ons advies is om tussen drie en zes maanden (max 1000km) na aanschaf een eerste servicebeurt te laten uitvoeren en daarna tenminste eens per jaar. De eerste service beurt is voor bij ons gekochte fietsen gratis.


Maakt u veelvuldig gebruik van uw e-bike? Dan adviseren wij u om onderhoud uit te laten voeren na iedere 3000 kilometer.

bottom of page